Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Politica retur

Orice modificare a stării produsului față de modul în care a fost livrat sau deteriorarea ambalajului original ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat de către Vânzător, către Client la recepționarea produselor deteriorate / modificate.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi si cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Se acceptă maxim returul a 3 (trei) produse în decursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.

Verifică mai jos care sunt condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească produsul tau:

Electrocasnice mari:

Este recomandat să returnezi aceste produse sigilate. Dacă le-ai desigilat le poți returna doar dacă nu au fost instalate/ montate sau folosite.

Electrocasnice mici de bucătărie:

Aparate mici de bucătărie, Espressoare de cafea, Fiare / Stații de călcat, Aspiratoare, Cuptoare cu microunde și alte aparate electrocasnice mici.

Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate. Dacă le-ai desigilat le poti returna doar dacă nu le-ai folosit.

Produse pentru climatizare și Boilere:

Aparate de aer condiționat, Ventilatoare, Umidificatoare / Dezumidificatoare de aer.

Este recomandat să returnezi aceste produse sigilate. Dacă le-ai desigilat le poti returna doar daca nu au fost instalate / montate.

Televizoare, Home cinema - Audio - Video:

Poți returna aceste produse conform informațiilor din secțiunea “Conditii generale care se aplica tuturor produselor”, de mai sus.

Aparate foto, camere video:

Înainte să returnezi aparatele foto și camerele video asigură-te că ai șters eventualele fotografii și înregistrări, astfel încat sa putem readuce produsul la starea inițială.

Computere: Laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare.

Înainte să returnezi unul dintre aceste produse asigură-te că nu este protejat de parole setate de către tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât să putem readuce produsul la starea inițială din punct de vedere software.

Nu poți returna niciunul dintre aceste produse dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat.

Telefoane mobile, tablete si accesorii

Înainte să returnezi unul dintre aceste produse asigură-te că nu este protejat de parole setate de către tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât să putem readuce produsul la starea inițială din punct de vedere software.

Nu poti returna niciunul dintre aceste produse dacă au licențe OEM activate sau de pe care ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat.

Poți returna foliile pentru tablete și telefoane mobile doar dacă nu le-ai folosit.

Imprimante, scanere, consumabile.

Nu poți returna imprimantele și multifuncționalele ale căror consumabile le-ai desigilat.

Poți returna consumabilele de tipul acumulatori, cartușe pentru imprimantă, accesorii de birotică și papetărie, doar dacă sunt sigilate.

Important! Costul de transport pentru retur va fi suportat de către Cumpărător.

Continuarea activitatii dumneavoastra pe site-ul melarox.ro, presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox ClickBeauty
designed by headstart.ro
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Clickhouse.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert